Web Analytics Made Easy - Statcounter

این در حالی است که بر اساس آمار و ارقام، اقتصاد کشور ترکیه کاملاً پایدار بوده و در سطح قابل قبولی از نظر اقتصاد دانان قرار داشته است. از طرفی این بی‌ارزش شدن لیر سبب ضرر و زیان‌های وحشتناک به سرمایه‌گذاران خارجی شده است، مخصوصاً افرادی که به خرید زمین روی آورده بودند. حال با این شرایط ما در این مطلب قصد داریم در خصوص خرید یا فروش ملک در ترکیه صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال و روز سرمایه‌گذاران ملک در ترکیه

این روزها اکثر افرادی که در ترکیه سرمایه‌گذاری کرده بودند دچار زیان‌های فراوان شدند. خصوصاً از ابتدای سال ۲۰۱۷ که بر طبق آمارها قیمت مسکن دست کم در شهر استانبول ترکیه در حدود ۱۷ درصد کاهش یافته است. در واقع اگر یک سرمایه‌گذار حداقل ۱۰۰۰ دلار از ابتدای ۲۰۱۷ در ملک و املاک این کشور سرمایه‌گذاری کرده باشد، در حال حاضر ۸۳۰ دلار دارایی دارد. به طور کلی شاخص دلاری قیمت مسکن در استانبول ترکیه به صورت کاملاً سینوسی بوده و هیچ افزایش قیمتی رخ نداده است و در واقع می‌توان گفت که سرمایه‌گذاران و خریداران ملک در ترکیه در طی سال‌های اخیر، کاملاً بازنده بوده‌اند.

آیا خرید ملک در ترکیه در حال حاضر منطقی است

بسیاری از اقتصاد دانان بر این باورند که در حال حاضر و با شرایطی که بر کشور ترکیه حاکم شده است، خرید ملک و هر گونه سرمایه‌گذاری در این کشور، خودکشی تلقی می‌شود. این در حالی است که طبق آمارها مردم بسیاری از کشورها از جمله ایران، عراق و حتی روسیه تمایل‌ به خرید ملک در ترکیه نشان داده‌اند و تا جایی که می‌توانستند خانه‌های در معرض فروش این کشور را خریداری کرده‌اند. با این حال بسیاری از افراد که از سال‌ها قبل در ترکیه ملک خریداری کرده‌اند به محض مشاهده اوضاع نابسامان لیر ترکیه، اقدام به فروش ملک‌شان کرده‌اند تا ضرری کمتری را متحمل شوند.

اما پاسخ به سوال مبنی بر خرید ملک در ترکیه آن هم در چنین شرایطی واقعاً دشوار است. با این حال ممکن است بنا به شرایطی که دارید و همچنین حدس و گمان‌هایی که از اوضاع اقتصادی کشور ترکیه می‌زنید، مایل به خرید ملک در این کشور باشید و چه بسا با خرید ملک در سال‌های آینده به سودهای کلان دست پیدا کنید. هر چه خرید ملک در ترکیه در حال حاضر یک حرکت کاملاً ریسکی به شمار می‌رود.

نظر کارشناسان در خصوص سرمایه‌گذاری ملک و خرید خانه و آپارتمان در ایران و ترکیه

این روزها بیشترین پرسشی که از کارشناسان مختلف انجام می‌شود، این است که با توجه شرایط تورمی دو کشور ایران و ترکیه، بهترین انتخاب برای سرمایه‌گذاری ملک کدام است؟ طبق نظرات حاصله، اکثر کارشناسان از سقوط لیر در ترکیه متعجب هستند و در حال حاضر شرایط را کاملاً نابسامان می‌دانند، البته شرایط در ایران نیز با تورم همراه است اما بیشتر اقتصاد دانان بر این باورند که سرمایه‌گذاری در ایران بخصوص در بخش ملک و املاک امن‌تر بوده و شرایط بهتری را برای افراد مهیا خواهد کرد. این کارشناسان فقط در یک صورت خرید یا فروش ملک در ترکیه را منطقی می‌دانند که برنامه‌شان از خرید هدف سرمایه‌گذاری چند ساله باشد. به طور کلی پیشنهاد می‌شود که سرمایه‌گذاری ملک و املاک را در ایران دنبال کنید که برای این منظور نیاز به یک سایت معتبر به جهت بررسی املاک خواهی داشت که در ادامه به یکی از بهترین‌ها در این زمینه اشاره خواهیم کرد.

اطلاعات به روز شرایط اقتصادی ترکیه و خرید ملک در ایران با راهنمای همشهری

همانطور که می‌دانید خرید ملک و شرایط استخدام برای کار در هر کشور بخصوص ترکیه که در حال حاضر وضعیت اسفباری دارد، نیاز به داشتن اطلاعات و بررسی‌های بیشتر دارد که در این خصوص می‌توانید بروزترین اطلاعات را از سایت راهنمای همشهری(rahnama.com) دریافت کنید.

ضمناً برای سرمایه‌گذاری ملک در ایران نیز کافی است که به بررسی آگهی‌های خرید و فروش ملک که در سایت راهنمای همشهری ثبت می‌شود، بپردازید. به طور کلی در این سایت هر گونه اطلاعات در خصوص خرید یا فروش ملک در جای جای ایران و دیگر کشورها خصوصاً ترکیه در دسترس علاقه‌مندان خواهد بود. گفتنی است که برای هر گونه اقدام می‌توانید با کارشناسان مجموعه راهنمای همشهری نیز در ارتباط باشید.

کد خبر 649115 برچسب‌ها ترکیه مسکن سرمایه‌ گذاری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترکیه مسکن سرمایه گذاری خرید یا فروش ملک خرید ملک در ترکیه سرمایه گذاری ملک راهنمای همشهری حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر آمارهای منتشرشده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته، ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل، ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

براساس این گزارش، مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6093986 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • (ویدئو) سلفی و سقوط وحشتناک با پاراموتور!
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • احکام شرعی | حکم خرید و فروش سگ
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • ببینید | سلفی هنگام سقوط وحشتناک با پاراموتور!
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید